Advies

Niet alle risico’s zijn uit te sluiten, maar veel zijn wel van te voren aan te pakken en hiermee beperkt u de kans op brandgevaar. Als het om brandveiligheid gaat moet u geen risico’s nemen en dit overlaten aan de experts die hier dagelijks mee bezig zijn en ervaring hebben met diverse vraagstukken.  

H&N Multiprotections beschikt over vakbekwame goed opgeleide adviseurs die voor (bijna) alle brandwerende kwesties een passende oplossingen kunnen aanbieden. Niet elke organisatie heeft daarvoor specialisten in huis dus dan kan het een uitkomst zijn als u H&N Multiprotections hiervoor kunt inschakelen.

Veel bedrijven en instellingen weten H&N Multiprotections al te vinden voor het oplossen van problemen op het gebied van brandveiligheid. Onder andere hotels, ziekenhuizen, fabrieken, bejaarden- en verzorgingshuizen werden door H&N Multiprotections al aan een passend brandprotectie advies en oplossing geholpen. 

Mocht u zich afvragen of uw pand brandveilig is, H&N Multiprotections kan die twijfel voor u wegnemen! Wij kunnen namelijk voor u een quickscan uitvoeren.

Tijdens een quickscan controleren we aan de hand van aangeleverde (bouw)tekeningen de compartimentering en we toetsen deze compartimentering aan de huidige wetgeving.

De adviseur van H&N Multiprotections stelt vervolgens een rapport op waarin de gebreken worden benoemd. In het rapport noemen we ook de maatregelen welke nodig zijn om uw pand brandveiliger te maken, als bijlage bij de rapportage leveren wij tevens een offerte aan voor het herstellen van de eventuele gebreken. Een quickscan kan vaak al op korte termijn plaatsvinden!

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel met 058 280 0852.