Advies

Niet alle risico’s zijn uit te sluiten, maar veel zijn wel van te voren aan te pakken en hiermee beperkt u de kans op brandgevaar. Als het om brandveiligheid gaat moet u geen risico’s nemen en dit overlaten aan de experts die hier dagelijks mee bezig zijn en ervaring hebben met diverse vraagstukken.  

H&N multiprotections beschikt over vakbekwame goed opgeleide adviseurs die voor (bijna) alle brandwerende kwesties een passende oplossingen heeft. Niet elke organisatie heeft daar specialisten daarvoor in huis dus dan kan het een uitkomst zijn als u de H&N multiprotections hiervoor kunt inschakelen.

Veel bedrijven en instellingen weten H&N multiprotections al te vinden voor het oplossen van problemen. Onder andere hotels, ziekenhuizen, fabrieken, bejaarden- en verzorgingshuizen werden door H&N multiprotections aan een passende brandprotectie advies en oplossing geholpen. 

H&N Multiprotections kan die twijfel voor u wegnemen als u zich afvraagt of uw pand brandveilig is, wij doen dit door een quickscan uit te voeren.

Tijdens de quickscan controleren we aan de hand van tekeningen de compartimentering en we toetsen de compartimentering aan de huidige wetgeving.

De adviseur van H&N Multiprotections stelt vervolgens een rapport op waarin de gebreken worden benoemd. In het rapport noemen we ook de maatregelen welke nodig zijn om uw pand brandveiliger te maken, als bijlage bij de rapportage leveren wij een offerte aan voor het herstellen van eventuele gebreken. Een quickscan kan vaak al op korte termijn plaatsvinden!

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier of neem telefonisch contact op.