Over H&N Multiprotections

H&N Multiprotections houdt zich bezig met brandprotectie, isolatie en het geven van advies.

Wij zijn dé specialist op het gebied van het brandwerend afdichten/afwerken van sparingen en doorvoeringen en van brandwerende-, thermische- en akoestische isolatie.

Ons bedrijf levert kwaliteit, dit doen we door altijd gebruik te maken van uitstekende producten op het gebied van brandprotectie en isolatie.

Dagelijks houden wij ons op professionele wijze bezig met brandprotectie, isolatie en het geven van advies over deze uit te voeren werkzaamheden. Wij zijn een totaal leverancier, waarbij u één aanspreekpunt heeft voor uw project. Korte lijnen en heldere duidelijke afspraken die wij ten aller tijde nakomen. Door deze korte lijnen en een goede planning kunnen we sneller opleveren en dat werkt kostenbesparend. Wij dragen er zorg voor dat uw gehele project bij ons in goede handen is!

Wij werken uitsluiten met gecertificeerd en vakbekwaam personeel welke nauw betrokken bij de organisatie en bij elk project.

De medewerkers van H&N Multiprotections hebben meer dan 20 jaar ervaring en met ons werkgebied door heel Nederland mogen we ons met recht specialist noemen op het gebied van brandprotectie en isolatie. Zij hebben dus jarenlange ervaring binnen dit vakgebied, zijn in het bezit van veiligheidscertificaten en worden continu bijgeschoold.

H&N Multiprotections is als organisatie VCA gecertificeerd.