Brandprotectie

Brandprotectie en brandveiligheid zijn belangrijk in onze samenleving, daar waar gebouwen brandscheidingen hebben zijn brandprotectie maatregelen wettelijk verplicht. 

H&N multiprotections uit Leeuwarden is dé specialist op het gebied van het brandwerend afdichten van sparingen. We beschikken daardoor over ruime ervaring op het gebied van brandwerende voorzieningen en -systemen.

Een brand die klein begint kan zich snel verspreiden door hete gassen die onder druk door wanddoorvoeringen en andere openingen in de wand, plafond of vloer worden geperst. Voor het brandwerend afdichten van doorvoeringen gebruikt H&N multiprotections uitsluitend hoogwaardige producten die voldoen aan de geldende normen. 

H&N multiprotections is op de hoogte van het bouwbesluit, technieken, materialen en (in)noviteiten op het gebied van brandprotectie.

Als een project is afgerond levert H&N Multiprotections bij haar projecten een logboek aan met brandwerende doorvoeringen. Alle afgewerkte doorvoeringen zijn voorzien van een sticker met een uniek nummer welke overeenkomt met de nummers in het logboek is het eenvoudig om de doorvoeringen te beheren. 

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier of neem telefonisch contact op.