Kwaliteit & veiligheid

Veilig werken, een eindproduct afleveren waar we trots op zijn en opleiden van onze medewerkers. Dat zijn belangrijke eigenschappen voor ons bedrijf. We kunnen niet alleen zeggen dat we veilig werken met de beste producten maar door onze certificaten kunnen we dit ook daadwerkelijk aantonen.

Veiligheid en betrouwbaarheid staan voor H&N multiprotections hoog in het vaandel. Daarom hebben we onze eigen keuringsdienst voor klimmaterialen en elektrische gereedschappen. Door de wet worden ze omschreven als ‘Elektrische arbeidsmiddelen’. H&N werkt met moderne gereedschappen en betrouwbare materialen van hoge kwaliteit. Ons personeel kan te allen tijde beschikken over de nieuwste en veiligste werktuigen.

Veiligheid voor alles
Het is in ieders belang dat de materialen waarmee onze en ook uw medewerkers werken, veilig en gekeurd zijn. Het risico van kortsluiting en brand is bij een elektrisch apparaat altijd aanwezig! Onveilige klimmaterialen kunnen voor veel onwenselijke situaties of zelfs ongelukken zorgen. Geen enkel bedrijf ziet graag een goede werknemer aan de kant staan. Voorkomen is beter dan genezen!

De keuring
Wij keuren ook voor u! Onze keurmeesters keuren uw ladders, trappen, steigers en andere klimwerktuigen. Daarnaast zijn ze ook bevoegd voor het keuren van alle door uw bedrijf te gebruiken elektrische gereedschappen en hulpmiddelen. Denk hierbij aan boren, elektrische scharen en snijapparaten, (verleng)snoeren, kabeldozen, haspels. Kortom: Alle elektrische apparaten die in uw bedrijf worden gebruikt.

Keuring volgens NEN/NEN-EN normen
Wij keuren en certificeren. Als onze keurmeesters langs zijn geweest, zijn uw toestellen veilig of weet u wat er aan mankeert. U krijgt een gedegen advies over reparaties of vervanging. Al onze keuringen van klimmaterialen en elektrische arbeidsmaterialen worden gedaan onder NEN-eisen.

Onze keuringsmeesters keuren klimmateriaal volgens de eisen van NEN 2484/NEN-EN 1004. De elektrische arbeidsmiddelen worden gekeurd volgens de normen van NEN 3140.