2 februari 2024

Vacature Medewerk(st)er Afdeling Projecten

Ben jij de Medewerk(st)er Afdeling Projecten waar wij naar op zoek zijn?

Als Medewerk(st)er Afdeling Projecten binnen H&N Multiprotections is het geen probleem dat je nog geen werkervaring hebt binnen onze sector. Sterker nog, we leren je het vak graag zelf. Veel van onze werknemers zijn namelijk al velen jaren bij ons in dienst en is er veel ervaring om door te geven. Daarnaast krijg je genoeg tijd en ruimte om opgeleid te worden. Iets voor jou?

Wat vragen we van je ?

  • Je hebt een afgeronde Bouwkunde- of Installatietechniek opleiding;
  • Je bent stressbestendig en denkt goed om te kunnen gaan met een wisselende werkdruk;
  • Werkervaring is geen must, leergierig zijn wel;
  • Je wil jezelf ontwikkelen tot een ervaren Werkvoorbereider/Projectleider;
  • Je bent communicatief vaardig: in gesprek gaan met opdrachtgevers, collega‚Äôs is geen probleem voor je.

Wat kun je verwachten en wat bieden we je?

H&N Multiprotections is een zeer stabiele en warme organisatie. Een middelgroot bedrijf  waar mensen samenwerken, veilig werken, plezier maken en resultaten behalen. Naast je wettelijke rechten o.b.v. de CAO Metaal en Techniek krijg je bij deze organisatie meer. En dat gaat verder dan de personeelsfeestjes en een kerstpakket. Voor ons is ook je persoonlijke situatie belangrijk en ook hier wordt aandacht aan gegeven. Binnen je functie zijn flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid belangrijke factoren. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om door te groeien en aanvullend te worden opgeleid tot volwaardig werkvoorbereider/planner.

Wie ben jij?

Je werkt aan projecten met verschillende omvang, en doet in een klein projectteam. Als Medewerker Afdeling Projecten binnen onze organisatie heb je een breder takenpakket dan alleen werk voorbereiding. Je bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het inkopen van materiaal en onder aanneming, het maken van plannen van aanpak/werkplannen, controle aangeleverde documentatie van onderaannemers, uitvoeren van diverse administratieve taken.

Omdat je algemeen zal worden ingezet willen we, naast leergierigheid, doorzettingsvermogen en de wil om je zelf te ontwikkelen, niet al te veel van je vragen. Maar denk je kostenbewust te zijn, gestructureerd te kunnen werken en ben je communicatief vaardig? Dan kun je bij ons de fijne kneepjes van het vak leren.

Over H&N
H&N is landelijk actief, ons kantoor staat aan de Neptunusweg 38 in Leeuwarden. We hebben al ruim 25 jaar ervaring als bedrijf binnen de brandwerend branche. H&N Multiprotections is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het aanbrengen van brandwerende afdichtingen op zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit betekend dat wij ons bezig houden met het brandwerend maken van kabel- en leidingdoorvoeringen, luchtkanalen en ander installaties door middel van steenwol, coating, kit en andere brandwerende producten.

Soort dienstverband

Fulltime (parttime ook mogelijk), bepaalde tijd en na gebleken geschiktheid voor onbepaalde tijd.

Belangstelling? 

Bel met ons op telefoonnummer 058-2800852 of mail je cv naar info@hnbv.nl t.a.v. de heer O. van der Haag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door ZZP/detacheringsbureaus/e.d. word niet op prijs gesteld.